Julemenyen 2017 INFO

Julebordsesongen 2017.

Julemenyen vil bli lagt ut i starten av okt mnd. Vær tidlig ute å bestill bord på Harry`s Spiseri. 

I 2015 laget vi over 250 juletallerken med hjort og grillet tørrfisk. i 2016 passerte vi 500 gjester på vår julemeny. Menyen besto av andebryst, ribbe, tørrfisk. Årets julebordsesong på harrys spiseri vil bli annerledes da vi har bygget om fra ett gatekjøkken til ett spiseri med plass til 43 gjester i spiseriet. Årets julebord på spiseriet vil endre seg pga utbyggingen men en helhetlig pakke med mat og levendes musikk står for døren. Den 8.des og 16.des er spiseriet allerede booket til begrepet Småskalajulebord. Alle enkeltmannsforetak, mindre as-er og lag og foreninger har disse datoene disponibelt til ett fellers julebord. Pr idag ønsker vi at byggetrinn 2 blir ferdistilt til julebordsesongen slik at vårt kjøkken blir oppgratert til ett ønskelig nivå. dette utløser hva vi kan tilby våre gjester av meny til årets julebord. Kvaliteten på råvarene vil fortsatt står i høysetet og vi gleder oss til å servere dere en annerledes julemeny. 

En annerledes og tradisjonell julemeny står for igjen for døren. Smaken fra Leksvik blir fremtredende og som ett gatekjøkken/spiseri er det ikke mange i nærområdet som kan friste med en slik meny. Vi gleder oss allerede til den dagen spiseriet er fullt renovert og utbygget. da har vi ett spieri som kan tilby mange aktiviteter og full pakke innenfor mange områder.

Bestill allerede nå plass til årets julebord på spiseriet. 

Tradisjonell juletallerken 2 stk ribbe, 1 stk medisterpølse og kake, surkål,rødkål, saus og poteter 220,00 kr
Forrett Gravet kjekjøttsymfoni Våttån Gravet kjekjøtt fra Grindflata med dillstuet poteter på salatseng 70,00 kr
Tradisjonell Julefat Serveres på bordet. 1 gang servering 250,00 kr
Tradisjonell julebuffe Spis så mye du vill 280,00 kr
Harry`s juletallerken Grillet andebryst med smak av lyngshonning. Waldorfsalat, rødkål, viltsaus og kokte poteter 280,00 kr
Grillet tørrfisktallerken m/ smak av lyngshonning Gjentar denne retten fra 2015 da mange ikke fikk prøve den. Med wokket grønnsaker, coleslewsalat og kokte poteter 260,00 kr
Pinnekjøttfat Pinnekjøtt med tradisjonell tilbehør 250,00 kr
Dessert: Blåbærbrûleè Med smak av sommerhonning 50,00 kr
Dessert: Karamellpudding Hjemmlaget 40,00 kr

Denne prislisten er fra 2016 men den vil bli liggende ut fram til vi kommer med den nye. Årets hovedjulemat på spiseriet er ikke bestemt pr idag da utvidelsen ikke er kartlagt fram til julebordsesongen.