• Info om tilbud og aktiviteter

    Da kostnadene på de aktuelle tilbudene går i sin helhet til våre verter vil det komme ett adm.gebyr fra kr 50.- til 150.- pr bestilling. Ut fra hvilke aktivitet vi har.

  • Info om fiske i Leksvik

    Her ligger informasjon om å være fisketurist i Leksvik. Både for ferskvann og fjorden. Info om apper, bestillinger av fiskekort og båtutleie i ferskvann finner du her.

  • INFO KOMMER

Hverdagstilbud nr 12.
På bobilpakeringen er det plantet 3 stk ripsbærbusker der våre bobilgjester utover høsten kan plukke seg ripsbærdessert. Gratis. Vaniljesaus fås kjøpt på spiseriet. Tror ikke det finnes mange bobilplasser som har ett slikt tilbud å gi sine gjester.

Hverdagstilbud nr 11
Bli med på en spennende elgjakt i naturskjønne omgivelser rundt Røskattheia. Pris kr 500 inkl kaffe og jakthistorier. Du kan sitte på post, gå med elghund, være med på hele prosessen. Mulighet til å få med seg elgkjøtt er også tilstede.
Adm kostnader kr 100.-
Jakttider: 25. september - 1.oktober og 10. oktober – 31. oktober

Hverdgastilbud nr 10
Guidet blåbærtur 3 timer kr 250 med kaffepause og wienerbrød
Adm. kostnader kr 50.-
Harrys Spiseri. Det eneste spiseriet med hverdagsaktiviteter.

Hverdagstilbud nr 9
Hekling av sild og spekesildtur til Verrabotten.
5 timerstur for å hekle sild. Kr 550 pr persjon. Maxs 3 stk pr tur.
Sesong-: Fra Aug - medio Okt

Tilbud nr 8
En egen vegg på spiseriet er dedikert til wall og fame sjø. På denne veggen blir det presentert bilder fra leksvik som omhandler fangstrekorder fra fjorden. Første bilde som blir hengt opp er Fredrik Grøntveit med en kveite på 125 kg.

Hverdagstilbud nr 7.
Fra 01.mai er vår nyinnkjøpte utleiebåt klar for sesongen. Leie for 1 dag er kr 800.- Leie for en ettermiddagstur er kr 500. Bensin kommer i tillegg. Du kan også leie ekkolodd og fiskestenger Depositum kommer i tillegg. (forsikring) Må være svømmedyktig og over 18 år for å kjøre båten.

Hverdagstilbud nr 6
Scenen står ferdig rigget og er klar for alle som ønsker å spille. Det blir arr kvelder med åpen scene der du kan spille med andre. Har også ett husorkester som bakker deg opp.

Hverdagstilbud nr 5
Spiseriet har dykker tilgjengelig hvis uhellet skulle være ute.
Adm. kostnad er kr 50.- for denne tjenesten.

Hverdagsilbud nr 4
I sommersesongen er det oterfiske. I høstsesongen er det garnfiske og på vinteren er det isfiske på Grønsjøen. Egen lokal fisker tar deg med i båten sin. Pris kr 800 for garnfiske. Kr 500 for oterfiske. Plass for 2 persjoner. + Adm. kostander kr 100.

Hverdagstilbud nr 3
Harrys Spiseri formidler reparasjoner av presenninger og båtkalesjer.

Hverdagstilbud nr 2
Overnatting opp til 11 personer i to stk leiligheter
Harrys Spiseri har avtale med utleier og husvert og tilbyr
overnatting både over kort og lang periode.
Adm kostand kr 150.- pr bestilling

Hverdagstilbud nr 2
Overnatting til 6 personer i ei koselig hytte.
Harrys Spiseri har avtale med utleier og husvert og tilbyr overnatting både over kort og lang periode.
Adm kostand kr 150.- pr bestilling

Hverdagstilbud nr 1.
4 LOKALE FISKEVERTER TAR DEG MED PÅ EN 5 TIMERS TUR TIL SEISJØEN. BESTILL TUR PÅ HARRYS SPISERI AS. EN UNIK MULIGHET TIL Å OPPLEV SEISJØEN MED LOKALE FISKEGUIDER. GODE HISTORIER HØRER OGSÅ MED. HAVØRNA HOLDER OGSÅ TIL I BERGA. Pris pr tur er kr. 1500 for opp til 3 personer. Kaffe er inkl. Adm kostand kr 150.- pr tur